Testimonials

Fascinerend Fascia workshop, Maart 2017

Christina:

Elk jaar kies ik op gevoel! voor een bijScholing en jullie Workshop
had ik al eerder voorbij zien komen en was ik meteen geprikkeld om
mij in te schrijven, maar om toen aan deel te nemen, kwam niet uit en
ik dacht, voor alles is een tijd …
Ik heb daarna twee vreselijke aanrijdingen kort achter elkaar gehad
2014/2015 en ik kon niet meer lopen. Preventief had ik al Osteopathie
en Pidjet (Massage) elke maand, dit ben ik ook meteen gestart, elke week!
en elke dag bleef ik mezelf energetisch behandelen, masseer ik elke
dag, zelf mijn armen, buik, liezen, benen en voeten, smeerde en smeer
ik nog steeds naar behoefte magnesium olie op vermoeide en pijnlijke
plekken en visualiseer ik mijn totale Fascia, elke Cel, Spieren,
Gewrichten in beweging!
Ondanks de inmense pijn, de tranen en totale vermoeidheid, bleef en
blijf ik vertrouwen op mijn eigen herstel vermogen en angst heeft
geen kans van slagen, want zodra ik weer kon lopen, reed ik naar de
sportschool en begon ik mijn eigen revalidatie. Ik had steeds
terugval van niet kunnen lopen, sinds vorig jaar niet meer!
Pijnstilling neem ik niet in, ik vertrouw op de “De Kracht van Zacht!”

Vandaag bij jullie, was dit, Zacht en Liefdevol zijn voor jezelf, ook
voelbaar, zichtbaar, hoorbaar en vooral toepasbaar!
Dank jullie wel voor de manier waarop jullie Fascia VERbindend
vertellen, overbrengen dmv mooie platen, eigen onderhoud met actieve
en passieve oefeningen, duidelijk en beeldend.
De aandacht en tijd die jullie bieden en de goede verzorgde en
heerlijke voeding. Jullie lokatie zo dichtbij aan Zee is een Cadeau!
Een leerzame mooie dag heb ik beleefd, in een fijne groep, alle tijd
kregen wij om weer te Voelen, te Ervaren en te Doen!
Voor iedereen, voor elke behandelaar, vind ik jullie Fascinerend
Fascia workshopdag een aanrader!

SoeReiMas Lelystad
Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit

 

Fascinerend Fascia workshop, Juli 2016

Mei-Li:

Lieve Cora en Wineke,

Het was niet alleen een fascinerende, maar zeker ook een fantastische fascia workshop!

Heb het gezien, gevoeld en opgerekt… ik heb nu meer bewondering gekregen voor fascia oftewel bindweefsel.

Dankjulliewel lieve dames om zo  enthousiast te vertellen over bindweefsel… of beter gezegd… VERbind weefsel

En zo is alles met elkaar verbonden… yoga :-)

Nogmaals vriendelijk bedankt!

Groetjes van Mei-li

PS de soep was heerlijk!

 

Fascinerend Fascia workshop, April 2016

Josan Crispijn:

Hoi Cora en Wineke,

Nogmaals bedankt voor de fijne workshop” fascinerend fascia” !! Fascinerend was het!

Buiten dat het een heerlijk dagje voor mijzelf was heb ik ook weer wat kennis opgedaan. Vooral het bewust zijn van de zachtheid van bewegen en de “verstrekkende” fantastische gevolgen daarvan. We kunnen door het goed observeren van kinderen en dieren weer terugkomen bij onszelf. We draaien letterlijk vast in onze zorg van alle dag. Liefdevolle fascia helpt je weer op de goede weg! Mede omdat jullie beiden de workshop met aandacht en zorg hebben gegeven!!! Een cadeautje deze dag!

Warme groet,

Josan

Fascinerend Fascia workshop, Februari 2016

Angelique Appelo:

Gisteren naar Beverwijk gereden voor een workshop Fascinerend Fascia!
Het was het vroege opstaan, en het ritje van anderhalf uur rijden zeker waard. De theorie vulde mijn kennis hierover prima aan, en de hernieuwde kennismaking met yoga was héél positief! Wellicht toch maar weer eens gaan proberen. Voelde mij na afloop heerlijk ‘zen’ en weer met leuke mensen kennisgemaakt.

Angelique Appelo, Spieren in Beweging.

fascia1

Joke Huurman:

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar mijn nieuwsgierigheid naar alles wat met Fascia te maken heeft, maakte dat ik er graag een

uurtje rijden voor over had. En ik ben zeker niet teleurgesteld, integendeel! Het was een heel fijne en vooral ook leerzame dag, met een prettig groepje mensen in

 een zeer ontspannen sfeer. Het stretchen van de fasciae heeft mij echt goed gedaan, en mijn schouder die al 4 maanden vast zit (ondanks al mijn zelfbehandelingen) voelt nu echt een stukje losser. En last but not least heb ik ook nog genoten van de heerlijke lunch. Alles bij elkaar zeker een aanrader!

 Joke Huurman, Flow Motion Massage. Bergschenhoek

 

 

 Zicht workshop, september 2015

Saskia Eggermont:

Bedankt Wineke, Cora en Harry, voor deze (h)eerlijke & verhelderende dag! Ik vond het een hele bijzondere ervaring om vanuit jullie verschillende disciplines samen bezig te zijn met het inzichtelijk maken van beperkende en vastgeroeste ideeën en opvattingen! Het heeft een boel duidelijk gemaakt! Hartelijke groet, Saskia.

 

Zicht workshop, Maart 2015

Christy Eliëns:

Ken je dat gevoel?

Ik moet werken, ik moet gezond eten koken, ik moet de kinderen naar de sportclubjes brengen, ik moet ik moet ik moet… Eigenlijk wil ik helemaal niks. Ik wil uitrusten en dingen doen die ik leuk vind. Je wilt ‘het’ veranderen maar weet niet precies hoe.

Tot ik op een avond hangend op de bank de nieuwsbrief van Be Free Be Happy tegenkwam en las dat er op 22 maart een workshop “Zicht” gegeven wordt. Snel kijkend in mijn agenda en zag tot mijn verbazing dat 22 maart op een zondag viel. Zondag! Geen voetbal, geen hockey … helemaal niks. Geen excuus om niet me aan te melden.

Een dagje voor mezelf! Wel vond ik het spannend, zeg gerust heel spannend.

Maar bij binnenkomst werd ik hartelijk verwelkomd door Cora, Harry en Wineke.

Door de verschillende werkvormen die op deze dag behandeld werden zoals de vijf ritmes, familie-opstellingen, meditatie en met name de TRE ontspanningsoefeningen kwamen er vele emoties bij mij los. Heerlijk, een dagje huilen, lachen en toch helemaal jezelf kunnen zijn bij hele lieve toch bij aanvang onbekende deelnemers en begeleiders.

Maar wat was ik moe toen ik om vijf uur thuis kwam; een hoofd vol met gedachtes. Zicht? Pas na een paar dagen werd het langzamer wat rustiger in mijn hoofd. Ik weet dat ik er nog niet ben, maar ik probeer meer te genieten en minder te moeten.
Cora, Harry en Wineke dank jullie wel en graag kom ik nog een keer bij jullie langs om het volgende stapje te zetten.

Christy Eliëns

P.S. De lunch is inderdaad super lekker!

Fascinerend Fascia workshop, Februari 2015

Dorenda Philippo:

Hoi Wineke en Cora,

Bedankt voor de leerzame en interessante dag. Ik vond het leuk dat de theorie, die ook visueel werd gemaakt werd afgewisseld met oefeningen. Alles heerlijk rustig maar ondertussen is het lichaam vet intensief bezig. dat voelde ik ook nog dagen erna. Ik denk er nog veel over na. Echt nieuwe dingen geleerd, en het belang van een goed onderhoud van je bindweefsel ingezien. Met de daarbij behorende oefeningen die je makkelijk kunt toepassen, kan ik ook zelf weer eens aan de slag. De lunch was ook lekker en een heerlijk ruimte, goede sfeer, een echte verwendag.

Groetjes van Dorenda

08

Fascinerend Fascia workshop, November 2014

Joost Kind:

Jullie bedankt Cora en Wineke! Ik vond het een mooie dag. Met theorie en ontwikkelingen op het gebied van bindweefsel, goed om dat weer bij te spijkeren. Yin yoga oefeningen om het bindweefsel soepel te maken/houden. En een heerlijke lunch! Fascinerend Fascia: ’n aanrader!

Joost Kind, massagetherapeut.

Fascinerend Fascia workshop, September 2014

Marijke Kolkman:

De workshop Facinerend Fascia  was een eye-opener voor me. Niet eerder heb ik zo goed begrepen wat bindweefsel is en wat het doet. Hoe belangrijk het is. Én hoe je het positief kunt  beïnvloeden. Zeer informatief en met effectieve en leuke oefeningen. Het resultaat was er dan ook naar: een helderder hoofd, een soepeler lijf en meer energie. Samen met de ongedwongen sfeer en de heerlijk lunch was het een prachtige dag.

Marijke Kolkman, massagetherapeut.

Lichter Leven retraite, Mei 2014.

Paula:

Het lange weekend “Lichter Leven”  was gewoonweg een heerlijk weekend. Als ik er aan terugdenk  voel ik warmte. Een mooie herinnering! Dit komt door Harry, Wineke en Cora die ieder op een eigen wijze ons gedurende het weekend begeleidde. Hoe het weekend “Lichter Leven” na gonst in mijn leven? Al vaker heb ik in mijn leven weekenden, workshops, jaartrainingen gevolgd met als doel mezelf steeds beter te leren kennen en daarvan was “Lichter Leven” er één. Ik word daar gelukkig van. “Lichter Leven” is een onderdeel in het wiel dat draait, iedere keer is er een andere spaak aan de beurt en daarbij zie ik niet meer welke spaak het ook alweer was die mij nu net dat ene gebracht heeft. Maar al die spaken samen laten het wiel draaien. Er zit niet één spaak los. Het wiel is prachtig rond en vormt een mooi geheel. Als het snel draait, zie je niets meer terug van alle onderdelen. Ik ben blij met mezelf en wordt steeds blijer. Een weekend als “Lichter Leven” herinnert mij aan mijn eigen kern die er altijd is en zal zijn en waarnaar ik steeds meer weet te leven. Dat ik op zo’n weekend als “Lichter Leven” gelijkgestemden ontmoet bij wie ik me veilig voel, zelfs vertrouwd alsof je elkaar al veel langer kent, maakt het zó mooi. Dankbaar kijk ik op het weekend terug.

HARTelijke groet en liefs, Paula

Gea Van Dijk:

Hallo Harry, Wineke en Cora. Zoals jullie gemerkt hebben liep ik de eerste weken na het weekend in de wolken, het leven was licht en gemakkelijk. Daarna ging het leven weer zijn gewone gang, wel met de aantekening dat ik niet meer het gevoel heb dat ik er niet moet zijn. Dat gevoel is weg en is weggebleven. Het weekend heeft mij dus veel gebracht, het leven is lichter geworden. Mijn sombere dagen heb ik nog wel, maar het is anders en ik ben blij dat ik het weekend meegegaan ben en dat het me dit gebracht heeft.

Liefs Gea

07

Jose Maas:

Hoi Lieve mensen, Het lijkt al weer een hele tijd terug. Wel geleerd en eigenlijk bevestigd gekregen dat een weekend tijd nemen voor mezelf heel prettig is. Inhoudelijk zijn mij een paar dingen goed bijgebleven, kern is dat ik goed naar mijn eigen gevoel moet luisteren, en dat nu ook meer probeer te doen, In de hectiek van alle dag is dat gevoel wel eens ver weg en niet goed te voelen, dus dan is geduld en even tijd en rust nemen de tip voor mezelf. Hoop dat alles goed gaat met jullie en wie weet nog eens tot ziens,

Vriendelijke groet Jose